Анастасія Стоцька показала свою новонароджену дочку, імовірно від Кіркорова

Зараз співачка і просто неймовірна рудоволоса красуня Анастасія Стоцька одружена з Сергієм Абгаряном. Пара виховує дітей, але намагається не показувати відносини.

У шлюбі з Сергієм Абгаряном у Анастасії народився старший син Олександр і молодша дочка Віра. Незважаючи на те, що в шлюбі вони вже давно, публіка все одно впевнена – це діти від Філіпа Кіркорова. І це пишуть Анастасії в описі під кожним фото з її дітьми.

І правда, якщо придивитися до знімків сина Олександра, можна побачити, що у нього такі ж темне волосся і кучеряшки, як і у його потенційного батька.

Сама ж Анастасія Стоцька запевняє – Кіркорова любить як одного і як артиста, але у них нічого не було

У своєму Інстаграм-акаунті Анастасія Стоцька зважилася на важливий крок – показала фото своєї молодшої дочки Віри з її першої фотосесії. Малятко ще схожа на маленький клубочок, і виглядає це дуже мило.

“Моя Віра “, – так зворушливо і ніжно рудоволоса артистка підписала знімок в соціальній мережі Instagram,

Нагадаємо, Колись Анастасія Стоцька записувала дуети з Філіпом Кіркоровим і виступала з ним на одній сцені в мюзиклі “Чикаго “. Артисти знайомі багато років, але їхні стосунки ніколи не виходили за межі творчих і дружніх. Однак це не заважає шанувальникам який рік обговорювати зовнішню схожість дітей Анастасії і спадкоємців Філіпа.

Варто відзначити, що з тих пір вже і у Анастасії склалася своя особисте життя (вона вийшла заміж і народила дітей), і у Філіпа є сім’я – діти Мартін і Алла-Вікторія, а також їх хрещена і біологічна мама Наталя Єфремова.

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Популярне

Схожі статті

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.