Дмитро Дікусар розповів про болісне розлучення з Оленою Шоптенко: “Ми роз’їжджалися, з’їжджалися”

Українські хореографи Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар були неймовірно гарною парою, проте міцну сім'ю їм побудувати так і не вдалося.

Олену і Дмитра звів паркет, причому це стало несподіванкою навіть для нього самого, адже спочатку будь-якої теплотою і вже тим більше службовим романом там і не віяло.

Герой нашої сьогоднішньої статті розповів про те, як все було, в ефірі програми ЖВЛ. Шоптенко він сподобався далеко не відразу:

“Я явно її підбішував. Ми не розуміли, як нам разом співпрацювати. Вона великий хореограф, я великий хореограф, в одному балеті. Потім ми якось розподілили — ти це, я це. І так крок за кроком у Оленки пропала ось ця ось зневага до мене в погляді”.

Дмитро Дікусар в ЖВЛ
Дмитро Дікусар в ЖВЛ

Так поступово вони подружилися, а потім між ними виникло дещо більше, ніж просто дружба. Вперше Дмитро усвідомив свої почуття до Олени, коли думка про те, що вона йде з кимось на побачення, стала йому неприємною.

Весілля танцюристи зіграли у 2013-му, тоді ж вони і повінчалися в церкві. Разом пара працювала, вчилася, проте в якийсь момент кохання дало тріщину і після трьох років подружнього життя вони розлучилися, причому стільки ж протримався перший шлюб хореографа зі співачкою Іриною Білик:

“Я любив. Любив довго, сильно. Ніхто ні від кого не йшов, як би там хто не говорив. Це було обопільне рішення, доросле, нелегке, не відразу. Ми намагалися — роз’їжджалися, з’їжджалися”.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко
Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Дікусар зізнався, що йому було важко відпустити Шоптенко, але саме після цього болісного розриву він переоцінив багато речей у своєму житті і зрозумів, що не можна ставити в стосунках когось іншого вище за себе.

Зараз Дмитро перебуває в статусі холостяка, а Олена одружена з бізнесменом Олексієм Івановим, з яким вони виховують сина Льошу.

Олена Шоптенко з чоловіком і сином
Олена Шоптенко з чоловіком і сином

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.