Вєрка Сердючка з мамою Інною Білоконь несподівано змінили імідж: більше ніяких спідниць і суконь

Андрій Данилко та Інна Білоконь - улюбленці публіки. Їх сценічні образи Вєрки Сердючки та її мами роблять справжній фурор на всіх заходах.

Саме тому за кумирами мільйонів пильно стежать в соціальних мережах. Якщо ви дивилися виступи або були на їхніх концертах, то напевно пам’ятаєте, що і Сердючка, і її мама виступають в українському вбранні – вишиванках, гуцульських спідницях. Данилко ще й із зіркою на голові.

Зараз Вєрка Сердючка і її мама вирішили кардинально змінити імідж – наділи “спортивки “

Про це стало відомо з їх Інстаграм-акаунтів.

Шанувальники були в захваті від такого сучасного стилю. Однак на цьому перевтілення артистів не закінчуються.

У профілі Сердючки знайшлося фото, де Данилко відмовився від звичної спідниці і вишитої сорочки, а надів величезну плаття-балахон яскраво рожевого кольору. Однак і тут без вишиванки не обійшлося. А на голові замість зірки красується ангельський німб і два крильця. Можна припустити, що в такому образі Вєрка Сердючка зі своїм творчим колективом виступала на День Закоханих.

Відзначимо, Андрію Данилку та сценічної “мамі Вєрки Сердючки ” довгий час приписували роман. Чи не на заваді для пліткарів стало навіть те, що Інна Білоконь заміжня і виховує дітей.

У той час як Андрій весь час був холостяком (по крайней мере, розповідав про це всім).

Ми вирішили дізнатися глибші подробиці особистого життя найяскравішої зірки української естради, і розповіли вам про них в спеціальному сюжеті на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!