Скандал навколо надгробку артистки “Дизель шоу” Марини Поплавську: що сталося і чим все закінчилося?

Марина Францівна Поплавська - український педагог, гумористка і артистка. За своє життя вона встигла увійти в історію, але трагічно загинула в ДТП.

Як не стало Марини Поплавської?

Марина Поплавська
Марина Поплавська

20 жовтня 2018 рано вранці автобус з акторами “Дизель Шоу ” повертався з чергових гастролей. З невідомої досі причини (передбачається, що водій відволікся або заснув за кермом), автобус з пасажирами врізався у вантажівку.

У тій аварії восени 2018 року постраждали також актори Яна Глущенко, Євген Сморигін та Єгор Крутоголов

Догляд Марини Поплавську з життя став трагічною подією для всієї команди гумористів з “Дизель Шоу “.

У зв’язку з цією трагічною подією, екс-колеги Марини Поплавську вирішили увічнити її пам’ять – вони замовили у скульптора пам’ятник.

Однак сестра померлої актриси розкритикувала цю ідею.

Людмила Поплавська образилася на те, що представники “Дизель Шоу ” навіть не порадилися з Людмилою щодо ідеї та ескізу роботи – вона дізналася про це від знайомих, хоча була найближчою людиною Марині. Вона впевнена, що це питання мало вирішуватися разом, узгоджуватися і з іншими членами сім’ї.

У такому вигляді пам’ятник Марині Поплавську не сподобався її родині

Ось таку скультуру хочуть устновіть на могилі Марини
Ось таку скультуру хочуть устновіть на могилі Марини

Поки остаточно питання з пам’ятником ще не закрите. Шанувальники сподіваються, що близькі Марини і її колеги знайдуть компроміс в даній ситуації в знак поваги до Поплавську.

9 березня цього року зірці “Дизель шоу ” Марині Поплавську могло б виповниться 52 роки і в честь цього її колеги поділилися архівними фото.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.