Недоглянута Джамала з пучком на голові показала сімейні будні з двома дітьми: “Я щаслива “

Джамала - не тільки відома українська співачка з сильним голосом, а й мама двох маленьких синів.

Джамала вийшла заміж в 2017 році за підприємця Бекіра Сулейманова. Кар’єра для співачки відразу перейшла на інше місце, а в пріоритеті стала стала сім’я. Уже через півтора року після весілля, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Гірай.

Джамала з чоловіком і дітьми
Джамала з чоловіком і дітьми

Артистка зізнається, що бути успішною співачкою і хорошою мамою – дуже важка задача.

“Діти – чоловік – робота – собака – домашні справи – трошки ти. І якщо в цьому є успіх – прекрасно. Сказати, що зараз непросто – нічого не сказати. Буває, що я заколисують Селімку, а в цей час в навушниках прослуховую майстер альбому, паралельно в ноут вибираю обкладинку, вичитую інтерв’ю, потім в блокноті готуюся до інтерв’ю англійською. “, – зізнається Джамала.

Джамала показала, як виглядають її сімейні будні

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Джамала опублікувала сімейне фото з синами. На знімках співачка показала, як годує молодшого сина дитячим сирком. На фото Джамала стала в простому домашньому і злегка недоглянутою вигляді. На її обличчі не було макіяжу, волосся співачка зібрала в пучок, а одягнена вона була в мішкуватий кофту-худі.

Незважаючи на це, користувачі Мережі відзначили, що Джамала з сином виглядають дуже милими і щасливими. “Такі милашки”, “Яке щастя, коли мама розумна”, “Неймовірно милі мама з синочкам”, “Ой які ви славні. Селімчік вже такий великий, сонечко “, – пишуть коментатори.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.