“Я плачу кожен день”: Співачка Оля Полякова зізналася, що її життя не таке вже й ідеальне

Шанувальники, дивлячись на своїх кумирів, нерідко думають, що у них ідеальна життя, і зірки живуть в прямому сенсі цієї фрази - в шоколаді.

Хоча самі зірки, даючи відверті інтерв’ю, запевняють – вони живуть також, як і звичайні люди – зі своїми проблемами, розчаруваннями, і нерідко тихо плачуть в кутку.

Дивлячись на співачку Олю Полякову, сміливо можна сказати, що вона найщасливіша і проживає ту саму “ідеальну життя “, до якої багато хто прагне – багато грошей, щаслива сім’я, слава, улюблені фанати. Але сама Оля Зізналася – плаче кожен день.

Оля Полякова кардинально змінила імідж
Оля Полякова кардинально змінила імідж

Про це героїня нового випуску YouTube-шоу “Слава + ” Оля Полякова сама відкрито заявила на всю країну

Зокрема, в відвертому інтерв’ю Славі Дьоміна співачка піднімає тему депресії, успішного виходу з неї і розповідає про те, як поборола свої комплекси і що робить її щасливою сьогодні.

Вона розповідає, що її життя приготувала їй занадто багато випробувань, тому не варто думати, що вона така ж ідеальна, якою її зірка показує в соціальних мережах. Але Полякова ділиться своєю формулою стійкості.

Оля Полякова кардинально змінила імідж
Оля Полякова кардинально змінила імідж

“Поплакав 5 хвилин в кутку, витер сльози, став красивим і давай далі бути щасливим “,

– гордо заявляє Полякова.

Вона каже, що найвірніший спосіб позбутися від негативних або навіть депресивних думок – це займатися тією справою, яка приносить задоволення. Благо, в її житті їй пощастило знайти таку справу – це творчість.

Полякова в образі ляльки Барбі
Полякова в образі ляльки Барбі

Також суперблондинка зізналася, що любить бувати у себе на дачі, варити сир, доглядати за рослинами в теплиці.

Де живуть зірки Оля Полякова, Андрій Данилко, Тіна Кароль і Олена Кравець? екскурсія зсередини

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.