Світлана Лобода прикрилася чоловічою сорочкою і згадала про батька своєї дочки Ліндеманна: “Як же я сумувала”

Відома українська співачка Світлана Лобода розбурхала мережу несподіваним зверненням до коханого чоловіка. Шанувальники впевнені, що це Тілль Ліндеманн.

Розмови про їх таємний роман почалися більше трьох років тому, коли артисти були помічені разом на популярному музичному фестивалі. Незважаючи на велику кількість папараці навколо, Лобода і Ліндеманн вели себе досить розв’язно, чим і породили всі чутки.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

У травні 2018-го Світлана народила другу дівчинку, яку назвала Тільда, а особистість її батька розкривати не стала. Звичайно, це викликало ще більше підозр з боку публіки, адже імена Тілль і Тільда дуже схожі. Пізніше в компанії соліста Рамштайн Лобода покинула лікарню, куди потрапила через проблеми з нирками.

Світлана Лобода з молодшою донькою Тільда
Світлана Лобода з молодшою донькою Тільдою

Незважаючи на те що натяків на їх відносини більш ніж достатньо, зірки не дають ніяких коментарів з цього приводу, як і продюсер співачки Нателла Крапівіна. Саме тому користувачі мережі особливо пильно стежать за новими публікаціями Світлани, вишукуючи будь-які натяки на роман з Ліндеманном.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

На цей раз в Інстаграмі Лободи з’явилася серія кадрів з вельми красномовним підписом. Перед камерою артистка позує в шкіряних штанях і білій майці, поверх якої накинула чоловічу сорочку. Волосся зірка розпустила, а на обличчя нанесла макіяж з акцентом на очі.

“Мій рідний, знайомий, ну як же я сумувала…” (Мой родной, знакомый, ну как же я скучала…), — написала героїня статті.

Це рядки з нової пісні виконавиці під назвою “Родной”. Зрозуміло, що багато шанувальників пов’язують настільки романтичний хіт з обранцем Лободи — Тіллем Ліндеманном, але чи так це насправді нам залишається тільки здогадуватися.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.