Анастасія Волочкова в молочному бікіні похвалилася плоским животом: епатажна балерина знову здивувала публіку

Епатажна балерина Анастасія Волочкова не перестає дивувати публіку, публікуючи неоднозначні фото.

Анастасія Волочкова має статус досить скандальної представниці вітчизняного шоу-бізнесу. Крім того, що балерина часто встряє в скандальні історії, вона любить епатувати публіку неординарними витівками. Волочкова регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі пікантні знімки, де вона демонструє свій фірмовий шпагат показує в найнесподіваніших місцях – на пляжі, в лазні, на балконі. Крім того, часто Анастасія з’являється на знімках і зовсім без одягу.

Анастасія Волочкова в лазні, фото з її ж Інстаграм
Анастасія Волочкова в лазні, фото з її ж Інстаграм

Нещодавно Анастасія Волочкова опублікувала свіже фото, де показала особливості своєї фігури в молочному купальнику. Цей купальний наряд підкреслив соковиті стегна артистки і її пишний бюст. Однак в очі відразу впадає непропорційність балерини – у Анастасії дуже широкі плечі і через це її фігура здається грубою.

Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова

“Кравчиня нашого комплексу допомогла мені вдосконалити балетну пачку Лебедя для завтрашнього спектаклю в Лобні. І заодно, створюємо моделі купальничків “, – підписала фото Волочкова.

Варто зазначити, що користувачі Мережі не змогли прокоментувати знімок, через те, що Волочкова відключила таку можливість. Це пов’язано з тим, що останнім часом у балерини з’явилося багато Хейтерів, які залишали образливі коментарі під публікаціями Анастасії. Щоб захистити себе від негативу, балерина не дає можливість фоловерам висловити свою думку в коментарях.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.