Як зараз виглядає співачка Tayanna, у якій Ані Лорак “вкрала ” чоловіка?

Тетяна Михайлівна Решетняк - співачка з України, яка виступає і широко прославилася під псевдонімом TAYANNA.

Її творча кар’єра почалася з групи “Гарячий Шоколад “. Потім дівчина зрозуміла, що хотіла б розвиватися в напрямку вокалу сольно. Для цього вона стала учасницею конкурсу “Голос Країни ” і національного відбору України на “Євробачення 2017-2018 “. Незважаючи на те, що ні в одному з конкурсів їй не вдалося досягти перемоги, вона досить потужно заявила про себе.

З огляду на завзятість і наполегливість танення, вона обзавелася величезною кількістю зв’язків і створила про себе гарну думку

TAYANNA
TAYANNA

Після цього її стали запрошувати на різні шоу і навіть пропонувати розкрутити.

Особливою сторінкою в житті співачки TAYANNA є її особисте життя: чоловік пішов до співачки Ані Лорак

співачка TAYANNA
співачка TAYANNA

Раніше чоловіком Тетяни Решетняк був Єгор Гліб – нинішній саунд продюсер російського лейблу Блек Стар. Вони одружилися, у них з’явився син Даніель, але довгому щастя не судилося бути.

У 2018 році танення розлучилася і довгий час мовчала

співачка TAYANNA
співачка TAYANNA

Лише через два роки у неї з’явилися сили заявити про справжню причину розлучення. Решетняк заявила, що Єгор ображав її, тиснув на неї морально і навіть міг дозволити собі підняти руку.

У 2018 році в житті співачки спалахнув новий роман, на цей раз з Філіпом Коляденко, сином відомого українського хореографа і танцюриста Дмитра Коляденко.

Танення в одному зі своїх інтерв’ю заявила, що знає про роман екс-чоловіка з Ані Лорак. Тетяна ствердно заявила, що сподівається, що її чоловік змінився.

співачка TAYANNA
співачка TAYANNA
Співачка TAYANNA - фото з Інстаграм
Співачка TAYANNA – фото з Інстаграм

Розлучення на творчу сторону танення якщо і вплинула, то вона це майстерно приховала – зараз вона затребувана співачка, і виступала навіть на Попурі зірок на день незалежності України в 2020 році на головній площі країни.

співачка TAYANNA
співачка TAYANNA

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.