Схудла Ольга Горбачова в купальнику похвалилася розкішними формами: не у всіх такі в її роки

Українська співачка і екс-солістка групи "Арктика " Ольга Горбачова зараз не відпускає своїх фанатів і не дає їм занудьгувати. Особливо, з такими фото.

У Інстаграм вона веде свій особистий блог і так звану “школу жіночої сили “, де мотивує жінок, вчить їх домагатися своїх цілей нарівні з чоловіками і надихає своїм прикладом.

Саме тому в Інстаграм-профілі колишньої солістки популярної групи “Арктика ” нерідко можна побачити пости з цікавими роздумами

Так, наприклад, її крайня публікація була присвячена темі нескінченної суєти, з якою стикаються сучасні люди як в великих містах, так і в провінціях.

“З глузду з’їхати, як люди нескінченно суетятся.У них абсолютно не немає часу бути щасливими. Або ПРОСТО БУТИ. Особливо це помітно, коли спостерігаєш за іншими людьми у відпустці (поки не навчився спостерігати за собою). Стільки зайвих рухів, що, звичайно, часу, сил, енергії і бажання на ВЕЛИЧ вже не залишається. і якщо в щоденній поспіху це відстежити важко, то в розміреному темпі стає очевидним, що справа не в ритмі, а в автоматі. Коли останній раз ТИ належала СЕБЕ? ” ,

– написала Ольга Горбачова.

Щоб привернути увагу, вона виклала дуже барвисте фото з відпочинку. Дівчина в купальнику сидить на краю пірсу і посміхається. На ній роздільний купальник ніжно коричневого кольору.

Видно, що Ольга досить ретельно стежить за своєю фігурою – тіло підтягнуто, а ноги довгі і стрункі.

Відзначимо, зараз Ользі Горбачовій 39 років. Вона продовжує виступати на сценах України, а також є бажаною гостей на заходах в українському шоу бізнесі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.