До шлюбу з Кончаловським Юлія Висоцька була фіктивною дружиною іншого відомого актора: пропозицію робила сама

Актриса і телеведуча Юлія Висоцька вже більше 20 років одружена з режисером Андрієм Кончаловським, але ще до зустрічі з ним зірка встигла "побувати" у фіктивному шлюбі.

У студентські роки Юлія стала дружиною свого однокурсника і друга — російського актора Анатолія Кота, відомого за ролями в серіалах “Солдати”, “Молодіжка”, “Небеса почекають” і багатьох інших. Незважаючи на те що часто його персонажі негідники, в звичайному житті Анатолій дуже добра і чуйна людина, а фіктивне весілля з Висоцькою це доводить.

Анатолій Кот
Анатолій Кот

Артист став гостем програми “Доля людини”, де розповів, як так вийшло, що вони з Юлією одружилися. У дев’яностих Висоцьку запросили працювати у найкращий театр Білорусії, але для цього їй знадобилося білоруське громадянство, якого у неї не було. Анатолій же сам родом з Мінська, ось одного разу подруга і прийшла до нього з таким проханням:

“Я пам’ятаю сиджу в гримерці, переодягаюся, а Юлія приходить і каже: “Толь, ну це… Будь моїм чоловіком!”. Ми поржали і пішли розписалися”, — згадав Кот.

Анатолій Кот в Долі людини
Анатолій Кот в Долі люд

За його словами, вони до сих пір великі друзі:

“Даремно кажуть, що жінка-друг — це неможливо. Юля потім поїхала до Москви, я навіть не пам’ятаю, скільки років був наш шлюб. Треба було — одружилися, а треба було— розлучилися”.

Юлія Висоцька та Анатолій Кот в юності
Юлія Висоцька та Анатолій Кот в юності

Зараз Висоцька щаслива в справжньому шлюбі з відомим режисером Андрієм Кончаловським. У пари є двоє спільних дітей — Маша і Петро, однак їхня дочка вже майже 8 років в комі після страшної автомобільної аварії, яка сталася у жовтні 2013 року у Франції. Детальніше про це дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.