Що стало з Алсу, Акулою, Чичеріною та іншими популярними співачками нульових: колись були зірками

У нульових на кожній дискотеці молодь запалювала під хіти Акули, Алсу, Юлії Чичеріної таінших співачок, але не всім з них вдалося зберегти свою популярність.

Героїні нашої сьогоднішньої добірки стали відомими ще в юності, а зараз вони всі дорослі і прекрасні жінки, у багатьох з яких є сім’я і діти.

Учасниці групи Тату Юлія Волкова і Олена Катіна

Група Тату
Група Тату
Олена Катіна та Юлія Волкова зараз
Олена Катіна та Юлія Волкова зараз

Юлія вже давно розвиває сольну кар’єру і виховує двох дітей. Олена від екс-колеги по дуету теж не відстає. З розпадом групи вона виступає під ім’ям Lena Katina, займається вихованням сина та, за її власними словами, регулярно відвідує церкву.

Ірина Дубцова

Ірина Дубцова тоді і зараз
Ірина Дубцова тоді і зараз

Колись Ірина починала свій шлях у шоу-бізнесі з жіночою поп-групою “Дівчата”. Пізніше співачка взяла участь у “Фабриці зірок 4”, де здобула перемогу. Останнім часом Дубцова нечасто з’являється на екранах, та й нові пісні в її репертуарі з’являються все рідше.

Акула

Акула тоді і зараз
Акула тоді і зараз

Справжнє ім’я виконавиці хіта “Кислотний DJ” — Оксана Почепа, під ним же вона і виступає, продовжуючи розвивати музичну кар’єру.

Юлія Чичеріна

Юлія Чичеріна тоді і зараз
Юлія Чичеріна тоді і зараз

У двохтисячних Чичеріна була рокершею, під пісні якої відривалися буквально усі, а зараз вона займає активну політичну позицію, особливо її хвилює те, що відбувається на Донбасі.

Алсу

Алсу тоді і зараз
Алсу тоді і зараз

Співачка встигає не тільки дбати про чоловіка і виховувати трьох дітей, але ще і випускати нові хіти. В кінці 2020-го Алсу порадувала шанувальником випуском цілого альбому, причому одну з композицій вона виконала зі своєю дочкою Мікеллою.

МакSім

МакSим тоді і зараз
МакSім тоді і зараз

Рік тому МакSім призупинила творчу діяльність на невизначений термін через проблеми зі здоров’ям, а до цього вона так і продовжувала експлуатувати образ наївної дівчини, що співає про кохання.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.