Дружина Сергія Бакина Сніжана блиснула шикарними формами, забувши надіти спідницю: таке раніше бачив тільки чоловік

Дружина музиканта Сергія Бабкіна Сніжана порадувала не тільки чоловіка, але і шанувальників дуже сміливим фото.

Сніжана Бабкіна – не просто дружина українського артиста Сергія. Вона його ідейний натхненник і муза. Сніжана розвиває свій Інстаграм-блог в Інстаграм, який спрямований на духовний розвиток успіх. На її Інстаграм-аккаунт підписані майже 200 тисяч осіб, для яких вона проводить свої марафони по мотивації, сімейному щастю, творчим напрямками і так далі.

Сніжана Бабкіна Не проти
Сніжана Бабкіна

При цьому дружина Бабкіна частенько публікує фотографії з перчинкою, де позує не зовсім одягненою. Схоже, зоряний чоловік схвалює такі знімки дружини, адже недавно він сам опублікував пікантне фото Сніжани на своїй сторінці в Інстаграм. Так, на знімку жінка позувала в розстебнутому шкіряному жакеті, під яким нічого не було. Варто відзначити, що при цьому знімок виглядав зовсім не вульгарно, а елегантно і навіть зухвало.

Користувачі Мережі відразу ж почали коментувати фото. “Богиня”, “Цінувати таку дружину треба”, “Вау”, “Дуже круто”, “Красуня”, “Вау”, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, нещодавно зіркове подружжя Сергій і Сніжана Бабкін приголомшили публіку одкровенням в інтерв’ю програми “ЖВЛ”. Сніжана зізналася, що їхній шлюб був на грані розриву, коли вона дізналася про зради чоловіка. Більш того, Сергій зізнався, що зрадив дружині з понад сотнею жінок. Однак Сніжана знайшла в собі сили і пробачила невірність чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.