Сестри Артнгольц Ольга і Тетяна народили дітей з різницею в 20 днів: стали мамами хлопчиків

Відомі сестри-близнючки Арнтгольц стали мамами хлопчиків з різницею в 20 днів. Цю радісну новину актриси повідомили в день свого народження.

18 березня 2021 року Ользі і Тетяні Арнтгольц виповнилося по 39 років. Вони народилися в родині акторів Альберта Альфонсовича і Валентини Михайлівни. У сестер є старший брат Антон і він теж пов’язав життя з кіно.

Героїні нашої сьогоднішньої статті нерозлучні з самого дитинства. Сестри захотіли піти по стопах батьків і разом закінчили Щепкінське театральне училище.

сестри Арнтгольц
Сестри Арнтгольц

Не можна не відзначити, що зовнішня схожість виручала зірок не раз. Ще у 2008-му Тетяна брала участь в льодовому шоу, проте продовжити участь не змогла, оскільки були вагітна. Тоді її замінила Ольга.

Знамениті родички не відстають одна від одної не тільки в професійному плані, але ще і в материнстві. Зовсім недавно актриси народили синів, про що повідомили в Інстаграмі.

“Найдорожчі браслети на Землі… Найдорожчі подарунки… З днем народження нас”, — написала Тетяна.

“Тітки-двійнята + дядьки-синхроністи = ляльки”, — написала Ольга.

Новину сестри доповнили зворушливим спільним фото з браслетами новонароджених з пологового будинку.

сестри Арнтгольц
Сестри Арнтгольц

18 лютого Тетяна подарувала сина Данилу своєму чоловікові Марку Богатирьову, найбільш відомому за роллю Максима Лаврова в серіалі “Кухня”. Для неї це вже друга дитина — від першого шлюбу з актором Іваном Жидковим у неї залишилася дочка Марія.

Марк Богатирьов і Тетяна Арнтгольц
Марк Богатирьов і Тетяна Арнтгольц

На 20 днів раніше, 28 січня, на світ з’явився син Ольги та її цивільного чоловіка режисера Дмитра Петруня, якого батьки назвали Левом. З Дмитром вони також виховують сина Якима і дочку Анну. Дівчинку актриса народила від екс-чоловіка Вахтанга Берідзе, так що тепер її можна назвати багатодітною мамою.

Ольга Арнтгольц та Дмитра Петрунь
Ольга Арнтгольц та Дмитро Петрунь

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.