Що Бог думає про любов? Телеведуча Оксана Марченко в новій серії “Прочанка” торкнулася важливої теми

Як відомо, телеведуча Оксана Марченко запустила власний Ютуб-проект - серіал "Прочанка ", де вона розповідає про релігійному світі і історіях людей.

У своєму Інстаграм-акаунті вона анонсувала новий випуск, де провідною темою стане любов – відносини між чоловіками і жінками. Тизер вона випустила на своїй сторінці.

“Любов – це занадто серйозна тема, щоб ставитися до неї легковажно. Якщо ми говоримо про любов, а не про пристрасті … Любов – це вибір, який людина робить усвідомлено. Тому що полюбити легко, а любити – дуже складно. У цьому вся суть: любити треба буде і тоді, коли гострота почуттів згасне і коли прийдуть проблеми, і коли обранець або обраниця можуть змінитися фізично … Любов – це щоденна робота над собою, яка ніколи не закінчується … “,

– розповідає телеведуча Оксана Марченко.

Судячи з відео, вона знову вирушила в столицю України – Київ, де відвідала Києво-Печерську Лавру. А також відвідала Іонинський і Ольшанський монастирі. Там вона поспілкувалася з настоятелями та віруючими, які приходять, щоб поділитися конкретними історіями. Від них захоплює дух.

“Якщо це приймають двоє – це обопільна відповідальність, яка незмінно приведе до щастя. Ця дорога не усипане трояндами, на ній багато перешкод, але, якщо двоє озброєні формулою: ” Ми і це переживемо – і підемо далі “, успіх таких відносин неминучий “, – резюмувала Оксана Марченко.

Нову серію її багатосерійного фільму “Прочанка ” ви вже можете подивитися на Ютуб-каналі.

ПРЕМ’ЄРА авторського проекту Оксани Марченко «Прочанка» [Фільм 3. Іонинський і Ольшанський монастирі]

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.