Як виглядає подружнє ложе Каті Осадчої і Юрія Горбунова? Шоумен показав постіль за шалені гроші

Український шоумен Юрій Горбунов, який одружений на телеведучій Каті Осадчій, показав, як виглядає ліжко в їх подружній спальні.

Щасливі чоловік і дружина рідко впускають шанувальників в своє особисте життя, а якщо пара і публікує теплі сімейні фото і відео з дому, то нічого зайвого на них ніколи не потрапляє. Навіть обличчя спільної дитину, сина Івана, вони до сих пір не показали широкій публіці.

Втім, на цей раз в Інстаграмі Юрія Горбунова з’явилися несподівані “постільні” кадри. Так, артист прорекламував для аудиторії постільну білизну, сидячи на їх з Катею Осадчою ліжку в легкому домашньому халаті.

“Щоб добре виспатися, треба гарна постіль. Бутік Матео”, — сказав шоумен.

Скриншот из Инстаграма Юрия Горбунова
Скріншот з Інстаграма Юрія Горбунова

За Юрієм добре видно спальне ложе — все виконано в світло-бежевих тонах, м’яке узголів’я обрамлено золотистою окантовкою, поруч стоять тумби зі світильниками, а однотонна постіль кавового кольору ідеально вписується в загальний стиль кімнати.

Судячи з розцінок на сайті бутика, остання обійшлася парі в суму близько десяти тисяч гривень. Проте, можна припустити, що такі гроші для Каті Осадчої і Юрія Горбунова не проблема, адже вони обидва є одними з найвідоміших українських телеведучих з відповідними гонорарами.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Підтверджує цей факт розкішний будинок подружжя в елітному котеджному селищі під Києвом, куди неможливо потрапити, обійшовши охорону. По сусідству з ними живе інша зіркова сім’я — Потап і Настя Каменських.

Чому ж Горбунов і Осадча цілих 5 років приховували свої відносини і як між ними зав’язалося кохання, дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.