Мріє полетіти в космос і приховує чоловіка: хто така насправді телеведуча Алла Мазур? (Відео)

Мазур працює на ТБ так довго, що образ жінки з серйозним поглядом, впевненим голосом і в костюмі - це уособлення журналістики в інформаційно-аналітичних шоу.

Алла – найвпливовіша провідна України та улюблениця мільйонів глядачів. До успіху вона йшла шляхом наполегливої праці і боротьби з власними страхами.

Багато хто знає її як ведучу новин, і напевно ви не замислювалися над тим, що в житті вона не серйозна ведуча вечірніх підсумків дня або тижня, а дружина, мама, подруга.

Ми знайшли для вас кілька цікавих фактів, які відкриють зірку екрану по-новому

Жизненный путь на телевидении

Posted by Новини, що мають сенс on Thursday, March 18, 2021

Майбутня телезірка і ведуча новин народилася в Зінькові Хмельницької області в сім’ї лікарів. Батько Алли Григорій був стоматологом, і вся сім’я думала над тим, що дочка піде по стопах свого тата.

Але в медицину їй не судилося податися, вона вирішила піти в журналістику. Ще в школі вона вирішила, що їй подобається творчість і написання статей. Юна Алла перші журналістські кроки робила ще в шкільні роки, коли писала статті в місцеву газету.

Тому не дивно, що після школи вона вирішила отримувати профільну освіту – закінчила факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка.

Програма ТСН, яка розшифровується як “телевезійна служба новин “, не просто так асоціюється з Аллою, адже Мазур працює в ній з перших днів існування програми.

Престижна премія “Телетріумф ” вісім разів визнала її найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми. Це абсолютний рекорд за кількістю статуеток “Телетріумф ” за всю історію премії.

Один цікавий факт про провідну – Алла – досить вразлива жінка.

Алла Мазур пояснила, чому вона не проти дистанційної освіти
Алла Мазур

Тому то чимала кількість негативних новин, які вона щотижня здійснює мовлення з телеекранів, відбивається на її емоційному стані. Щоб тримати себе в позитивному настрої, Алла на ніч завжди аналізує що приємне і хороше сталося за день, і так засинає. Їй це гріє душу.

Дивовижний факт, але ця серйозна телеведуча мріє полетіти в космос. Каже, що усвідомлює, що для досягнення цієї мрії потрібна колосальна підготовка, але нічого неможливого в цьому не бачить.

Головна телеведуча країни приховує чоловіка і виховує сина Артема. Каже, що її чоловік – чоловік непублічний, не любить зайвої уваги, і не є політиком. Тому побоюватися впливу на канал і її професійну діяльність – не варто.

Алла Мазур – символ стриманості і серйозності. Однак вона може здивувати своїх фанатів, наприклад, озвученням мультфільму. Так, вона взяла участь в озвучуванні мультфільму “У пошуках Дорі ” від Disney.

Не так давно вона перемогла рак. Це докорінно змінило її життя і змусило навіть постригтися майже налисо.

Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.