Розтягнута футболка, шорти або короткий топ: у чому вдома ходять Горбунов, Никитюк, Каменських і інші?

Багато з нас звикли вдома ходити в старих розтягнутих футболках, і зовсім не вважають за потрібне чепуритися на публіку.

Напевно, вам цікаво як з цим у зірок – чи правда, що вони вдома ходять в дорогій одежі в стразах, і бігають по мармуровій підлозі на каблуках? Ми вирішили дослідити їх Інстаграм-акаунти і готові видати вам їх секрети.

Віра Брежнєва – фанатка халатів

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Вона недавно публікувала в Інстаграм рекламу, де засвітила свою спальню і ліжко. Там вона позувала в білому махровому халаті. Мабуть, це її улюблений наряд. Особливо, після душу.

Настя Каменських – оверсайз

Настя Каменських
Настя Каменських

Співачка недавно випустила колекцію власного одягу з лейблом “Дівчата рулять “. Якраз вихід одягу вона приурочила до того, що випустила пісню з такою ж назвою.

Як показує співачка в Інстаграм, вдома вона ходить в своїй же одязі. Зокрема, оверсайз футболці, яка прикриває все таємне, але робить образ Насті привабливим.

Леся Никитюк – відверто

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Будинки ця телеведуча вважає за краще навіть від свого пса Рафіка не приховувати стрункі ноги і плоский живіт. Нещодавно телеведуча позувала після душа в лосинах в обтяжку і короткому топі.

Юрій Горбунов – по-простому

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Він теж показує знімки, зроблені вдома у вихідний. Там телеведучий і актор ходить в домашній футболці і шортах.

Філіп Кіркоров – блиск, шик, духи і стрази

Філіп Кіркоров будинку на святі
Філіп Кіркоров будинку на святі

Артист, який любить лиск і пафос, не може обійтися від цього ні хвилини. Тому навіть його домашній одяг усипана стразами і паєтками.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.