Чому Олександр Цекало покинув Лоліту і не допомагав їй з дочкою: скандали всередині кабаре-дуету “Академія”

Відомий комік, телеведучий і актор Олександр Цекало свого часу був одружений на співачці Лоліті Мілявській, яка дала своїй єдиній доньці Єві прізвище Цекало.

Зараз Лоліту і Олександра не пов’язує нічого, крім бурхливого минулого, коли вони з партнерів по сцені перетворилися на чоловіка і дружину. Познайомилися артисти під час роботи в Одеській філармонії і незабаром після цього вони переїхали в Москву, де створили кабаре-дует “Академія”. Саме в його рамках Мілявська і Цекало здобули широку популярність, хоча успіх чекав на них не відразу.

Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія
Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія

Цілих 12 років вони були разом, а одружилися лише на заході діяльності “Академії”, та й то лише з метою зробити так, щоб дочка Лоліти народилася в законному шлюбі. Через кілька місяців життєві шляхи героїв нашої сьогоднішньої статті розійшлися назавжди, причому як в плані шлюбу, так і співпраці.

Шанувальники були впевнені, що все рухнуло через зради Цекало. Проте, Мілявська неодноразово відзначала, що вони з самого початку були занадто різними, а справжні почуття переплутали з творчістю. Втім, зради дійсно були. Як розповідала співачка в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону, першим наліво пішов Олександр. Пізніше і вона теж, коли любов остаточно згасла.

Кабаре-дует Академія
Кабаре-дует Академія

Крім того, Лоліта відкрито заявила, що Єву народила не від Цекало і він про це знає. Як такої участі в житті дівчинки чоловік не приймав:

“Він ніколи не допомагав, тільки давав інтерв’ю спочатку”.

Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою
Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою

Зараз Єві 22, а в дитинстві вона запитувала у матері, чому тато, яким вона вважала Олександра, не вітає її з днями народження:

“Зараз я до цього так спокійно ставлюся, як до свого дитинства. І Єву я привчила до того, що люди зайняті. Так складається. І потім вона поступово перестала питати”, — розповідала Мілявська.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.