Дівчину розкритикували за фото з коханим

Молода і красива дівчина на ім'я Лін травня Нгуен виставила фото в Інтернет і отримала вагон критики.

Заздрісники засуджували не саму дівчину з В’єтнаму, а її повного хлопця. На фото симпатична Лін відпочиває разом з коханим, у якого зайва вага.

Сама в’єтнамка струнка, у неї приємна зовнішність. Але люди написали, що у неї поганий смак. Усі питали в коментарях, де вона такого відкопала. Як би кривдники не старались, але дівчина не піддавалася негативу. У відповідь Лін Май опублікувала ще кілька фотографій зі своїм хлопцем, де вони весело проводять час.

Девушка с парнем
Дівчина з хлопцем
Пара отдыхает
Пара відпочиває

Звичайно, знайшлися і однодумці. Деякі користувачі Інтернету підтримали вибір дівчини. Сама закохана Лін написала: «Коли любиш, не зважаєш на вагу або зовнішність. Важливим є те, як вам добре, і наскільки ви розумієте один одного. Як б’ються в такт у вас серця».

 "" ""

Це яскравий приклад, що зовнішність нічого не вирішує. І кожен має право вибирати те, що подобається. Тим більше, у кожного свій смак.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.