Сольна кар’єра не склалася: Позитив після сценічного “розлучення” з Надією Дорофєєвою рекламує сухарики

Освічена в 2010 році музична група "Время и Стекло " в 2020 році заявила про свій розпад і дала фінальний концерт. З тих пір у кожного музиканта своя дорога.

Це стало великим шоком для фанатів – ніхто і подумати не міг, що група, яка вже кілька років поспіль знаходиться на вершині популярності, ось так закінчить свою кар’єру. Однак і Олексій Завгородній (Позитив), і Надя Дорофєєва взялися за розвиток власних проектів.

Позитив заробляє як може: співає в “MOZGI” і рекламує сухарики

Олексій Завгородній з початку свого “сольного плавання ” є учасником групи MOZGI продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Якщо подивитися на його Інстаграм-профілем, він заробляє ще й на рекламі. І у нього це непогано виходить, адже в соціальній мережі його читають 622 тисячі чоловік, і цей показник постійно збільшується.

У своїй останній публікації Льоша Завгородній прорекламував сухарики, над чим багато хто посміявся.

Скріншот з Instagram Олексія Завгороднього
Скріншот з Instagram Олексія Завгороднього

Ось що пишуть в коментарях:

  • “Якщо б ще на самих сухариках була б твоя фотка тоді було б взагалі “, – коментує користувач з ніком yatap_sova
  • “Я хоч і не їм сухарики, але з ТАКОЮ. Рекламою з’їла б і не моргнула “, – пише коментатор під ніком elizavetka_vitalievna_
  • “А потім що будеш рекламувати, шампунь? “, – коментує aleksandrtkachenko

Надя Дорофєєва в сольній кар’єрі

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Співачка випустила вже кілька музичних композицій, серед яких найпопулярніша – GORIT. Вона кілька тижнів впевнено трималася в топі Шазам.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.