Лесю Никитюк присоромили за надмірне використання фотошопу: зробила з себе ляльку

Леся Никитюк, яка зараз відпочиває в Єгипті, оприлюднила новий знімок, за який її засудили шанувальники.

Леся Никитюк не так давно увірвалася в світ шоу-бізнесу, але її популярності можуть позаздрити багато знаменитостей. У Інстаграмі за життям ведучої стежить 3,5 мільйона підписників. Дівчина регулярно публікує в своєму мікроблозі знімки зі зйомок і її особисте життя.

Зараз народна улюблениця знаходиться на відпочинку з друзями в сонячному Єгипті. Звичайно ж, Никитюк регулярно хвалиться кадрами з відпустки. Однак останнє її фото публіка висміяла.

На знімку Леся позувала в ніжно-рожевому купальнику і капелюсі. Вона розпустила волосся і зробила легкий макіяж.

“Іду на пляж, тому що не можна ховати таку красу. Це я про капелюх “, – жартівливо підписала фото Леся.

Замість захоплених коментарів, телеведуча нарвалася на критику. Неозброєним оком видно, що Леся перестаралася з фотошопом і перестала бути схожа сама на себе. Це і засудили користувачі Мережі.

“Фотошоп рулить”, “Перефотошопилась”, “В Орлі і Решці старіше була”, “Фотошоп!”, “Як лялька стала”, “Леся, багато ретуші. Ти і так диво “,” Боже, хто фотошопив “,” Від чого так фільтрувати фото? “,” Занадто багато фотошопу “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, вперше про Лесю Никитюк дізналися в 2009 році, коли вона разом зі своєю подругою прийшла на шоу «Розсміши коміка» і виграла максимальний приз 50 000 грн. Проста, але харизматична дівчина дуже сподобалася публіці через що Лесю почали запрошувати в різні гумористичні шоу, а потім довірили вести кілька топових розважальних проектів.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.