Розфуфирена Алла Пугачова кинулася в обійми Буйнову: дружба чи щось більше?

Алла Пугачова зворушливо привітала свого старого друга Олександра Буйнова з днем народження.

Примадонна російської естради Алла Пугачова привітала музиканта Олександра Буйнова, який сьогодні, 24 березня, святкує 71-річчя, в своєму мікроблозі в Інстаграм. Артистка оприлюднила архівне спільне фото з іменинником. На знімку Пугачова була зображена в обіймах Олександра. Варто відзначити, що на фото співачка має відмінний зовнішній вигляд. Алла з’явилася з пишною зачіскою і чубчиком. Образ артистки доповнив легкий макіяж з нюдовой помадою.

“З Днем Народження, БРАТ! Живи на радість всім хто тебе любить. “, – привітала Пугачова Олександра Буйнова.

Не дивно, що Примадонна написала слово “БРАТ” великими літерами. Адже артисти так довго дружать разом, що вже стали як рідні.

Буйнов з Пугачовою дружать більше 45 років

Знайомство артистів відбулося понад 45 років тому. Тоді Буйнов гастролював по країні в складі ансамблю “Веселі рєбята”. Одного разу на сцені одного з будинків культури вони побачили молоду співачку Аллу Пугачову, яка на той момент була ще нікому не відомою. Вона настільки вразила артистів, що вони запросили її співати з ними в групі. Так Алла стала першою в їхньому колективі солісткою-жінкою. З “Веселими рєбятами” Пугачова виступала рік, а потім почала будувати сольну кар’єру.

Олександр Буйнов и Алла Пугачова
Олександр Буйнов і Алла Пугачова

Пугачова з Буйновим досі підтримують дуже тісні відносини і навіть називають один одного братом і сестрою.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.