Леся Нікітюк зібралася на червону доріжку в платті із ковдри

Екс-ведуча програми "Орел і решка" любить балувати своїх шанувальників екстравагантними вбраннями. Цього разу Нікітюк зробила собі сукню сама із ковдри.

32-річна телеведуча в самоізоляції не нудьгує. Леся Нікітюк регулярно балує дописувачів своєї сторінки в Instagram своїми карантинними буднями, які, варто відзначити, проходять дуже креативно і з гумором — як і любить Леся.

То вона, жартома, збільшила розмір своєї талії і сідниць, підписавши фото “Я після карантину “, то запропонувала фоловерам вибрати наряд для походу в магазин за хлібом. Варіанти було два — шовкова комбінація кольору фуксії і маска в тон і костюм Ніндзя.

В одній з останніх публікацій Леся позує для фото в саморобній сукні, зробленій з ковдри, і в поясі Gucci.

“Що чути з приводу Каннського кінофестивалю?”, — написала Нікітюк під знімком.

Таким незвичайним вбранням українська телеведуча підтримала новий Instagram-тренд “Плаття-подушка”.

У карантинному режимі модниці всього світу вирішили повеселити себе та своїх дописувачів. Під хештегом #pillowchallenge люди викладають у соціальних мережах свої знімки, на яких створюють стильні вбрання з подушок. Виглядає це просто: треба взяти улюблену подушку, прикласти до себе і закріпити поясом.

Однак Леся Нікітюк і тут вирішила виділитися, замінивши подушку на ковдру.

 

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.