Потап і Настя розповіли про три весілля, два з яких були таємними: але ж колись ненавиділи одне одного

Виявляється, українські артисти Потап і Настя зіграли не одне, а цілих три весілля, хоча під час роботи в дуеті їх пов'язували далеко не найтепліші стосунки.

В далеких двохтисячних, коли дует “Потап і Настя” тільки з’явився, про любов між ними і мови не йшло. Їх навпаки вважали справжньою “не парою”, адже за лаштунками вони ненавиділи один одного, а під час запису нових пісень постійно лаялися.

Про це подружжя розповіло в програмі ЖВЛ:

“Сперечалися майже цілу добу, але ми тоді були колегами і зовсім по-іншому сприймали одне одного”, — сказала Каменських.

Потап і Настя
Потап і Настя

Саме тому група “Потап і Настя” кілька разів була на межі розпаду. Все так і могло трапитися, якби після чергового скандалу Олексій не усвідомив, що йому не вистачає Насті, до якої у нього прокинулися зовсім інші почуття.

“Я не зміг її відпустити, не зміг. Я сам собі сказав, що якщо тобі так боляче, і ти не хочеш відпускати її як жінку, ти повинен її повернути”.

Потап в ЖВЛ
Потап в ЖВЛ

Це Потапенко і зробив, але Каменських він повернув вже не просто як колегу, а як кохану. У 2017-му артисти все-таки оголосили, що більше не будуть співати разом, однак свій бурхливий роман пара довгий час тримала в таємниці від публіки. Всі карти закохані відкрили в день весілля 23 травня 2019-го. Тоді ж Потап представив пісню, яку написав спеціально для Насті — “Константа”.

“Для фанів, для шанувальників ми вирішили відкрити наш завісу, щоб показати, що ми закохані, що у нас є така спільна енергія, що ми робимо дуже-дуже круті пісні і присвячуємо їх одне одному”.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Згодом Олексій зізнався, що насправді чоловіком і дружиною вони стали ще раніше, а те саме пишне весілля було для них третім за рахунком:

“Перший раз в Лас-Вегасі ми розписалися, другий раз в Україні розписувалися. Розписатись Потапу і Насті в Києві, щоб ніхто не дізнався, ми це зробили”, — розповів Потапенко.

Фото першого весілля Потапа і Насті в Лас-Вегасі
Фото з першого весілля Потапа і Насті в Лас-Вегасі

Сьогодні подружжя вже ні від кого не приховує свого щастя і намагається якомога більше часу проводити разом, кожну вільну хвилину:

“Чоловіку потрібна любляча, турботлива жінка, яка не забуває про свої цілі в житті і досягає, звичайно, їх”.

Настя Каменських в ЖВЛ
Настя Каменських в ЖВЛ

Одна з цілей Каменських — бути успішною сольною співачкою, а Потапенко їй в цьому допомагає і пише для коханої по-справжньому вибухові хіти. Настя ж привчила Олексія до спорту, завдяки чому він схуд:

“Мудра жінка завжди робить так, щоб чоловік поруч з нею завжди її добивався. І Настя робить саме так. Вона сама йде вперед і веде такий лайфстайл, що хочеться до неї тягнутися. Якщо твоя дружина Настя Каменських, то ти, певно, повинен бути Потапом, а Потап повинен бути найкрутішим”.

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Незважаючи на те що музикант завжди і всюди разом зі своєю дружиною, підкаблучником його назвати не можна. За його словами, він легко може поставити на місце в одну секунду:

“Я дуже серйозний. Я прям чоловік-чоловік”.

Потап поменял "рэперскую" одежду на диловые костюмы
Потап

При цьому конфліктів в їхній родині практично не буває, вони живуть в гармонії, радують одне одного і мотивують на нові звершення.

“Не потрібно у відносинах змагатися, це найголовніше. У нас немає такого, щоб хтось — мозок, а хтось — голова, хтось — шия, а хтось — плече. Ми з Олексієм одне ціле і у нас немов одне серце на двох”, — підсумувала співачка.

Детальну історію кохання Потапа і Насті дивіться у відео на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.