Ольга Фреймут показала, як виглядала до того, як вийшла заміж за продюсера: “Навіть не віриться “

Українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала серію знімків з особистого архіву і показала, як вона виглядала в різних телевізійних проектах.

Публіка знає телеведучу Ольгу Фреймут, як самовпевнену, наполегливу і навіть скандальну телеведучу. Ольга знімалася майже в 20 проектах, проте найбільше її запам’ятали в ролі ревізора. Фреймут разом з командою їздила по різних містах України та перевіряла роботу сфери послуг.

Фреймут на програмі Ревізор
Фреймут в програмі Ревізор

За роки своєї кар’єри Ольга придбала багатотисячну армію фанатів, які стежать за життям улюблениці в соціальних мережах. На Інстаграм Фреймут підписано понад 650 тисяч осіб.

Нещодавно Ольга порадувала своїх шанувальників, опублікувавши серію архівних знімків з різних періодів життя.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

“Зібрала фото з попередніх телевізійних проектів. Навіть не віриться. Їх майже 20! А який ваш улюблений? Напишіть, будь ласка. Мої -« Ревізор »і« Інспектор », тому що вони назавжди змінили український сервіс. “, – підписала знімки Фреймут.

Користувачі відразу ж почали коментувати знімки. Більшість відповіли, що їхня улюблена програма за участю Фреймут – “Ревізор”.

“Ви кращий ревізор країни, переглянула всі серії” Ревізора “і” Інспектор Фреймут “,” Ви кращий Ревізор за всі роки “,” Ревізор. Це була програма, яку ми дивилися всією сім’єю і з нетерпінням чекали наступну серію “, – коментують люди.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.