Друзі та телеведучі Сергій Притула та Саша Педан: історія взаємовідносин і скандал через Ольгу Фреймут

Телеведучі Олександр Педан і Сергій Притула - це давні друзі. Познайомилися вони коли прийшли працювати на Новий канал.

З тих пір багато шоу вели разом, а навіть коли і працювали окремо, то все одно проводили багато часу разом як друзі. Нещодавно Олександру виповнилося 39 років, і його близький друг Сергій не зміг пройти повз, щоб не привітати давнього колегу публічно.

15 років рука об руку

“За останні 15 років ми пройшли з тобою весь телевізійний ” Крим / рим / і мідні труби “! Ти ніколи не зупинявся на досягнутому і прокладав свій шлях! Максимальне повагу за те, що свою популярність конвертував в хороші справи, популяризуючи масовий спорт серед дітей! Здорова нація будується завдяки таким, як ти. Сьогодні з радістю підніму тебе трохи просекко;)! Будь нам усім Здоровенький і щасливий, дорогий напарник! “,

– зворушливо написав Притула в своєму Інстаграм-акаунті, опублікувавши їх спільне фото з одним, де вони тримають келихи вина в руках.

Скандал через жінку

Незважаючи на те, що чоловіча дружба – досить міцна, цієї дружби могло б і не бути. Багато років тому, коли вони тільки прийшли на Новий канал, з ними була третя партнерка-соведущая Ольга Фреймут. І як би це банально не здавалося, вона сподобалася обом чоловікам.

Це було зрозуміло і по тому, як вони спілкувалися з нею в прямому ефірі шоу “Підйом “, і “Кабріоліто “, і по тому, скільки спільного часу проводили за кадром.

Однак Ольга не дала “добро ” нікому з них, і вийшла заміж взагалі за іншого чоловіка.

Напевно, саме це і врятувало Педана і Притулу як міцних друзів.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.