Як брати Клички виглядали на початку своєї спортивної кар’єри і як виглядають зараз: чемпіонство в минулому

Відомі українські брати-боксери Віталій та Володимир Кличко завоювали престижні титули чемпіонів світу, але їх професійна боксерська кар'єра вже в минулому.

Герої нашої сьогоднішньої статті з самого дитинства були один за одного горою, разом вони пішли і в спорт, їх дебют на рингу відбувся в далекому 1996 році. Як і годиться, першим світовий чемпіонський титул отримав старший брат Віталій, але молодший Володимир не відставав від нього і вже через рік досяг того ж.

Віталій і Володимир Кличко в дитинстві
Віталій і Володимир Кличко в дитинстві

У 2005-му Кличко-старший заявив про завершення спортивної кар’єри, хоча через 2 роки він повернувся на ринг. Остаточно зав’язати з боксом Віталій наважився у 2013-му, після чого пішов в політику і з 2014-го він обіймає посаду міського голови Києва.

Брати Клички в молодості
Брати Клички в молодості

Що стосується боксерської кар’єри Володимира, то він вирішив завершити її у 2017-му, оскільки вже втратив головну мотивацію, а бої виключно за гроші Кличко-молодший назвав обманом самого себе.

Володимир і Віталій Кличко
Володимир і Віталій Кличко

Він все ще перебуває в прекрасній фізичній формі, грає в гольф, займається серфінгом, про бокс, звичайно ж, теж не забуває, але вже в якості простих тренувань. Крім того, Володимир грає на барабанах, виховує дочку Кайю-Євдокію від колишньої цивільної дружини Хайден Панеттьєрі, а також разом з братом займається благодійністю.

Брати Клички на рингу
Брати Клички на рингу

У Кличків є власний фонд “Klitschko Foundation”, який підтримує талановиту молодь, просуває здоровий спосіб життя і розвиває спорт в країні. За майже 20 років існування фонд віддав на благодійність більше 78 мільйонів гривень.

Що цікаво, ще на початку кар’єри братам пропонували змінити громадянство на німецьке, однак вони обидва відмовилися і залишилися українцями.

Віталій Кличко зараз
Віталій Кличко зараз
Володимир Кличко зараз
Володимир Кличко зараз

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.