Рудоволосі бестії: Стоцька, Тарабарова та інші вогняні красуні шоу-бізу (ФОТО)

Рудоволосі дівчата завжди привертали особливу увагу — адже яскравий і незабутній образ для них забезпечений. Пропонуємо вам підбірку найвідоміших рудоволосих бестій.

Анастасія Стоцька

Анастасия Стоцкая
Анастасія Стоцька

Російська співачка і актриса з дитинства виступала і співала в дитячих колективах. У 2003 році на міжнародному музичному фестивалі “Нова Хвиля” в Юрмалі Анастасія завоювала Гран-Прі. Призове місце і стало її квитком на велику естрадну сцену.

Співачка підкорює прихильників не тільки своїми вокальними даними і променистою усмішкою, а й неповторним яскравим кольором волосся, який став справжньою візитною карткою Стоцької.

Ольга Кузьміна

Ольга Кузьмина
Ольга Кузьміна

Ніжна і вишукана актриса, зірка серіалів “Кухня” і “Готель “Елеон”” захоплювала глядачів своєю жіночністю і добрими очима. А рудий колір волосся додає Ользі гостру, але яскраву родзинку.

Світлана Тарабарова

Светлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Українська співачка має славу зразкової дружини і мами, яка встигає регулярно радувати своїх фанатів новими композиціями. Головна фішка її образу — вогняний колір волосся, який забезпечує Світлані неповторний образ.

Емма Стоун

Эмма Стоун
Емма Стоун

Володарка премії “Оскар”, американська актриса Емма Стоун переміряла багато образів — вона була і брюнеткою, і блондинкою. Але свій ідеальний образ знайшла саме в рудому відтінку. Стоун щорічно радує шанувальників новими роботами в картинах іменитих режисерів і сьогодні носить титул однієї з найбільш популярніших актрис Голлівуду.

Катерина Копанова

Екатерина Копанова
Катерина Копанова

Російська актриса завжди викликала позитив у багатьох глядачів. Це й не дивно, адже вона чудово втілювала ролі добродушних і щирих героїнь. Сподобалась Катерина шанувальникам не тільки завдяки таланту, а й своїми веснянками і рудим кучерями.

Слава Камінська

Слава Каминская
Слава Камінська

Візитною карткою української групи “НеАнгели” завжди були низькі голоси вокалісток і самі учасниці дуету — яскрава брюнетка Вікторія Сміюха та ефектна рудоволоса Слава Камінська. Зараз дівчина продовжує активно працювати у творчому світі і виховує двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.