Валерій Меладзе в традиційному костюмі заговорив про рідну Грузію і згадав про вагітну дружину

Не секрет, що брати Валерій і Костянтин Меладзе народилися в сонячної Грузії, і шанують традиції рідної держави. Валерій розповів трохи про свою батьківщину.

“У минулому році, в цей самий час року, я зібрав компанію своїх друзів, з якими ми хотіли поїхати разом до Грузії! Але, на превеликий жаль, кордони закрили і досі не відкрили. Але ми не сумуємо, ходимо періодично по грузинським ресторанам, де іноді співаємо з грузинськими музикантами, танцюємо, згадуємо теплу і гостинну Грузію. Дуже сподіваюся, що в цьому році все відкриють, і я покажу друзям свою Батьківщину “,

– розповів Валерій Меладзе, опублікувавши фотографію в традиційному грузинському вбранні.

Нагадаємо, нещодавно молода дружина Валерія, 41-річна екс-віагрянки Альбіна Джанабаєва повідомила про те, що скоро стане мамою втретє.

Екс-солістка групи ВІА Гра опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram фото з пристойно округляється животом, зазначивши, що знаходиться в очікуванні. Через два дні співачка дала свій перший коментар з приводу народження третьої дитини, попросивши не вітав її з вагітністю.

Як зізналася Джанабаєва в бесіді з ведучими «Русского радио», набагато доречніше в цій ситуації порадіти за неї і її чоловіка Валерія Меладзе або просто промовчати. А ось коли малюк з’явиться на світ, тоді пара з радістю прийме всі привітання. Зірка зазначила, що вони з Меладзе щасливі, інші деталі оточуючим знати не обов’язково.

Поки ні подробиць статі дитини, ні будь-яких інших деталей свого цікавого положення Альбіна не розкриває, а її чоловік Валерій і зовсім не любить виставляти особисте життя напоказ величезною публіці.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.