Як виглядає екс-теща Потапа і мама Ірини Горової з “Mozgi Group “? Дочка показала зворушливе фото

Ірина Горова, яка вважається засновницею продюсерського центру Mozgi Group разом зі своїм партнером і екс-чоловіком Потапом показала свою маму.

Екс-тещу репера Олексія Потапенка та свою саму рідну в світі жінку Ірина привітала з Днем народження через соціальну мережу Інстаграм.

“Ось дивлюся на тебе і не розумію як же у тебе виходить так сильно нас усіх любити, прощати, піклуватися, оточувати теплом і таким неймовірним чарівним світом дитинства і затишку) “, – написала Наталя, і опублікувала фото в обнімку зі своєю мамою .

На знімку, зробленому вдома у вітальні в дзеркало видно, що мама Ірини дуже струнка, у неї теж чорний колір волосся, вона стежить за собою і стильно одягається, але з урахуванням свого віку.

“Пам’ятаю як ти сиділа поруч всю ніч, коли я маленька хворіла, гладила мене і розповідала якісь казки, пришивала комірці щонеділі перед школою, в’язала мені светрики, розпускаючи свої, тому, що хотілося, щоб доця була в обновці, вишивала« chess »на кофтині, тому, що я захоплювалася шахами, жертвувала походами в кіно, тому що Ірочка не любила бути вдома без мами і тата …) “, – згадує колишня дружина українського репера Олексія Потапенка Ірина.

“Мамуся я дуже тебе люблю і все пам’ятаю і дуже ціную) будь здоровенька і посміхайся частіше) “, – резюмувала Горова.

Шанувальники в коментарях приєдналися до зворушливим словами Ірини Горової, побажавши її мамі довгих років життя, міцного здоров’я, миру і благополуччя в їх сім’ї.

Нагадаємо, Ірина Горова – колишня дружина Потапа. У них є спільний син Андрій. У Ірини також є старша дочка Наталя, яку Потап прийняв як свою і виховував. Зараз їх об’єднує спільний бізнес.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.