Авто мрії: батько приготував несподіваний сюрприз для дочки

Батько зробив дочці дивовижний сюрприз. Дівчинка хотіла «чотири колеса», а отримала два.

Багато хто хотів би купити власний автомобіль. А коли його тобі ще просто дарують, то це один з найбажаніших подарунків. Батько пообіцяв доньці, що він готує їй сюрприз після закінчення навчання.

Дівчинка успішно склала іспити, потім отримала права. Не вистачало тільки красивої машини, щоб з подружками в університет на парі їздити. Але чоловік виявився ще тим фантазером.

Ось той самий день настав. Сюрприз чекав у дворі. Інтрига була божевільною. Батько зав’язав дочці очі, і вони пішли «відкривати» подарунок. Дівчинка була в шоці, коли зняла пов’язку. Невже у неї дійсно тепер буде своя машина?

Так званий «автомобіль» чоловік накрив брезентом, який насправді нагадував спортивну машину. Дочка, звичайно, зраділа. Вона ще не бачила що саме там, а вже емоції переповнювали. Але тямущий батько дуже любив гумор, і він знав, що його маленька дівчинка все зрозуміє. Що ж там було дивіться самі, цю реакцію неможливо передати.

Як бачимо, дівчинку чекала не машина, а електричний мопед. Це, звичайно, не те, чого вона хотіла. Але дочка із задоволенням прийняла подарунок, і оцінила татів сюрприз. Тепер у майбутньої студентки є власне засіб пересування.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.