ТОП наймиліших моментів Тіни Кароль і Дана Балана, які підтверджують їх роман: найгарячіша пара країни

Тіну Кароль і Дана Балана вважають найгарячішою парою країни, хоча самі артисти ще жодного разу не підтверджували свій роман.

Їх красива і романтична історія кохання почала розвиватися на очах у мільйонів телеглядачів у вокальному талант-шоу “Голос країни”. Незважаючи на те, що Тіна Кароль і Дан Балан змагалися один з одним, адже вони обидва були зірковими тренерами, публіка вловила ту іскру, яка між ними пробігла.

Молдавському мачо вдалося добитися взаємності від колись неприступної української поп-діви, а їх знаки уваги не можна було назвати дружніми.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Звичайно, частина глядачів впевнена, що їх любов — не що інше, як продуманий сценарний хід творців проекту. Втім, продюсер Володимир Завадюк запевняє, що сценаристи ніяк не втручалися в стосунки Тіни і Дана, вони самі собою розвивалися органічно і природно.

Після завершення 10 сезону “Голосу” закоханих практично ніде не бачили разом, а коли стало відомо, що тренерське крісло Балана в 11 сезоні займе Олег Винник, фанати і зовсім втратили будь-яку надію побачити продовження цього екранного роману. Проте, сумувати їм довго не довелося, адже співак повернувся на шоу в якості радника Кароль. Саме він буде допомагати поп-діві обирати фіналістів.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Така подія не могла пройти повз фан-клубу Тіни в соціальних мережах — шанувальники вже насолоджуються чуттєвими і ніжними кадрами найзагадкової і найкрасивішої пари країни, причому не тільки архівними, а й новими.

“А нас все інтригують та інтригують”, — свідчить підпис до посту.

Коментатори просто вибухнули від захвату і з нетерпінням чекають наступних новин від своїх кумирів. А якщо хочете в подробицях дізнатися, як розвивався роман Тіни Кароль і Дана Балана, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.