Син і невістка Оксани Марченко виписалися з елітного пологового з новонародженим малюком: недешеві пологи

Син української телеведучої Оксани Марченко забрав свою дружину та новонародженого малюка з елітного пологового будинку, де проходили пологи.

26 березня зірка “Х-Фактора” вперше стала бабусею — народила її невістка Катерина. Це виявилося справжнім сюрпризом для публіки, адже протягом усього терміну сім’я ретельно приховувала вагітність. З огляду на те, що весілля пара зіграла в жовтні 2020-го, на той момент наречена вже перебувала в положенні.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

Свого первістка молоді батьки назвали Віктором на честь дідуся Віктора Медведчука, хоча він насправді не рідний батько Богдана. Його Марченко народила в попередньому шлюбі з бізнесменом Юрієм Коржем, але спадкоємець носить прізвище матері. Також теледіва зі своїм чоловіком виховують спільну доньку Дарину, в цьому році їй виповниться 17.

Оксана Марченко з донькою
Оксана Марченко з донькою

Нарешті Катерину виписали з пологового будинку, чим вона поділилася з підписниками в Інстаграмі. Так, у її профілі з’явилося перше сімейне в повному складі з нею, чоловіком і сином.

У кадрі дівчина з’явилася в білому костюмі з подовженим верхом, що за кроєм нагадує пальто, а Богдан одягнений в бежеві штани, сіру футболку і чорну кофту. В руках син Марченко тримає автокрісло, в якому лежить новонароджений Віктор.

“Go home” (Додому), — підписала публікацію невістка телеведучої.

Скриншот из Инстаграма Екатерины Марченко
Скріншот з Інстаграма Катерини Марченко

Коментатори обсипали пару компліментами і поздоровленнями:

  • “Класнюча сімейка! Вітаю вас!”;
  • “В добру путь! Здоров’я, сил, енергії всім!”;
  • “Прекрасна сім’я”, — пишуть користувачі.

До речі, подружжя позує на тлі приватної акушерсько-гінекологічної клініки “ISIDA clinic”. Ведення вагітності та пологів у його стінах коштує чималих грошей — від 71700 до 110000 гривень.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.