(Відео) Діти Кіркорова Алла-Вікторія і Мартін блищали на подіумі в розкішному вбранні: не гірше Лізи Галкіної

Діти короля російської естради Філіпа Кіркорова спробували себе в якості моделей і пройшлися по подіуму на справжньому показі.

Єдиною законною дружиною Філіпа Бедросовича була Алла Пугачова, однак за 11 років шлюбу спільних спадкоємців у них не з’явилося. Свою мрію стати батьком артист все ж втілив і завдяки сурогатній матері у нього народилися двоє прекрасних дітей — дочка Алла-Вікторія і син Мартін-Крістін. Цікаво, що дівчинку Кіркоров назвав на честь Примадонни та жінки, яка її народила.

Кіркоров і його діти
Кіркоров і його діти

Співак намагається залучати дітлахів до публічності і часто бере їх з собою на світські заходи. У такому юному віці Алла-Вікторія і Мартін уже встигли побувати на телебаченні, взяти участь в декількох модних показах іменитих модельєрів і навіть прикрасити обкладинку глянцевого журналу.

На цей раз діти Кіркорова разом з сином Яни Рудковської та Євгенія Плющенка Гномом Гномичем стали моделями в ювілейному показі магазину брендового дитячого одягу.

Спочатку Алла-Вікторія витончено пройшлася по подіуму в літньому платтячку і плащі, а Мартін продефілював в бежевому костюмі з рюкзаком, підкоривши всіх присутніх своєю променистою посмішкою.

Діти Кіркорова на показі
Діти Кіркорова на показі
Діти Кіркорова на показі
Діти Кіркорова на показі

Потім сестра і брат вийшли до глядачів удвох вже в новому вбранні — дочка Філіпа в пишній сукні з квітчастим візерунком, чорному піджаку і з маленькою сумочкою в колір, а на синові поп-короля був класичний чорний смокінг з метеликом.

Скріншот з Інстаграма Філіпа Кіркорова
Скріншот з Інстаграма Філіпа Кіркорова
Скріншоти з Інстаграма Філіпа Кіркорова
Скріншоти з Інстаграма Філіпа Кіркорова

Не можна не відзначити, що з кожним разом дітлахи тримаються на публіці все впевненіше. Втім, з такою підтримкою в обличчі знаменитого тата по-іншому бути й не може.

А якщо хочете дізнатися, хто є матір’ю Алли-Вікторії і Мартіна, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.