Як виглядає сестра Наташі Корольової, яка в дев’яностих була популярною співачкою: драми в житті Русі

У співачки Наташі Корольової є старша сестра Ірина, яка раніше збирала стадіони і виступала під псевдонімом Руся. Однак про неї вже давно нічого не чути.

52-річна Ірина Поривай схожа на Наташу не тільки зовні, але і видатними вокальними даними. В кінці вісімдесятих героїня нашої сьогоднішньої статті засвітилася на всесоюзному музичному конкурсі “Золотий камертон”, а незабаром вийшла заміж за продюсера, поета і композитора Костянтина Осауленка.

Ігор Ніколаєв з чоловіком Ірини Поривай Костянтином Осауленко
Ігор Ніколаєв з чоловіком Ірини Поривай Костянтином Осауленко

Чоловік вигадав дружині сценічне ім’я Руся, став її продюсувати і організовувати концерти, тому популярність сестри Корольової почала швидко набирати обороти.

Вже на початку дев’яностих Ірина прославилася на всю країну, однак вдома в цей час все було не так райдужно. Їх з Костянтином первісток Вова народився з важкою формою ДЦП. Всі гонорари з гастролей співачка витрачала на лікування сина, і навіть найкращі лікарі Канади, де вони на той момент намагалися заробити грошей, не змогли створити диво. У 11 років хлопчик помер, що назавжди розбило серце люблячої матері.

Рідні Ірини боялися, що вона може накласти на себе руки. На щастя, з підтримкою близьких жінка поступово оговталася від горя і наважилася на другу дитину.

Ірина Поривай з мамою, сестрою, чоловіком і сином
Ірина Поривай з мамою, сестрою, чоловіком та сином Матвієм
Ігор Ніколаєв, Людмила Поривай, Наташа Корольова і її сестра Ірина
Ігор Ніколаєв, Людмила Поривай, Наташа Корольова та її сестра Ірина

У пари народився ще один син Матвій. Він був абсолютно звичайним малюком, поки в чотири роки медики не діагностували йому аутизм. Це психічний розлад, який проявляється порушенням соціальних, мовних, особистісних сторін розвитку, а також навичок спілкування.

Як каже сама Ірина, зовні і фізично Матвій — нормальний хлопчик, проте він абсолютно непристосований до життя, тому вона була змушена залишити кар’єру в минулому, щоб займатися розвитком і вихованням дитини.

Руся в молодості
Руся в молодості

Незважаючи на такі складні повороти долі, Руся наважилася втретє стати мамою. У 2006-му вона народила чоловікові абсолютно здорову дочку Соню:

“Як добре, що так сталося! У Моті з’явилася Соня, вона страшно його любить. І я розумію, якщо зі мною щось трапиться, син не залишиться в цьому світі один, у нього є сестра”, — розповідала героїня статті в програмі “Сегодня вечером” з шоуменом Андрієм Малаховим.

Ірина Осауленко (Поривай) з дітьми
Ірина Осауленко (Поривай) з дітьми

Молодша сестра допомагає старшій займатися реабілітацією племінника, а сама Ірина з дітьми і чоловіком вже багато років живе в США. Там же облаштувалася і їхня матір Людмила Іванівна.

Співачка Руся зараз
Співачка Руся зараз

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.