Дружина телеведучого Григорія Решетника Христина показала, чим вона годує своїх дітей

Семирічний Іван і трирічний Дмитро - старші діти телеведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетника і його дружини Христини.

Минулої осені у них народився ще один молодший малюк, але поки він ще на грудному вигодовуванні, мова про додатковий прикорм не йде. Христина Решетник вирішила поділитися з фанатами тим, чим годує старших синів. Незважаючи на те, що доходи у чоловіка досить високі, на їжу вони багато не витрачаються і для перекусів або сніданків купують звичайні йогурти в супермаркеті.

Христина Решетник зі старшими дітьми стала рекламним обличчям відомого в Україні бренду йогуртів

“Метод, перевірений на власному досвіді, на власних дітях. Читай і залишай свої коментарі. Івану я до 5-ти років не давала цукру. Він їв фрукти, спробував мед, але нам його заборонили, бо він алергік. І я добре пам’ятаю той момент, коли Ванюша – 5 років, і він вперше на Дні народженні у подруги пробує торт. Взяв один шматочок, скривився і відставив тарілку. він досі абсолютно спокійний до солодощів. Цукерки можуть лежати на столі, а він їх навіть не помітить “,

– розповідає Христина.

Зоряна мама зізнається – завжди читає склад продуктів, які дає своїй дитині. І завжди стежить за тим, щоб там не було шкідливого.

“Все-таки харчові переваги формуються з дитинства. Мінімум солі, мінімум цукру чудово позначиться в майбутньому на стан здоров’я дітей. Тому тепер ви розумієте, чому я рада появі нової лінійки йогуртів від “Растишка”, – ділиться Христина.

Вона показала, що у них з Григорієм будинку завжди є запаси йогурту Растишка, які їх дітки дуже люблять. Зоряна мама запевняє – це один з найбільш безпечних продуктів для дитячого раціону.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.