Поп-діва Тіна Кароль показала себе в звичайному житті без макіяжу і зачіски: Дан Балан буде здивований

Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують роман з Даном Баланом, здивувала і в той же час захопила шанувальників виглядом у звичайному житті.

Про стиль, творчість та особисте життя Тіни Кароль особливо люблять поговорити в пресі. Зірка явно виділяється серед своїх колег по сцені, а армія її фанатів росте з кожним днем.

Елегантні жіночні сукні, яскраво-червона помада і хвиляста укладка — фірмові деталі сценічних образів героїні статті. Як тільки Тіна з’являється в студії “Танців з зірками” або “Голосу країни”, у глядачів перехоплює подих, адже кожен раз співачка виглядає чудово.

Тина Кароль
Тіна Кароль

До речі, саме на вокальному шоу, як вважає публіка, у Кароль і Балана зав’язалися стосунки, які вони до сих пір офіційно не підтверджують, але і не спростовують. Молдавський мачо не зміг з кінцями піти з “Голосу”, де він мав можливість щодня милуватися красою української поп-діви.

Навіть після того, як тренерське крісло Дана зайняв Олег Винник, той все одно не залишив Тіну і приєднався до неї в якості радника, щоб допомогти вибрати фіналістів 11 сезону.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Дивлячись на Кароль при повному параді, стає ясно, як їй вдалося привернути увагу зірки світового рівня. Але якою вона буде без гарних суконь, елегантної зачіски і яскравої помади? Відповідь на це з’явився в її особистому Інстаграме.

Так, ймовірна обраниця Дана Балана Тіна Кароль опублікувала фотографію, де постала ненафарбованою і непричесаною. Природна краса співачки заворожує, особливо її блакитні очі.

“Почнемо”, — свідчить підпис до фото.

Тіна Кароль без макіяжу і зачіски
Тіна Кароль без макіяжу і зачіски

А якщо хочете дізнатися, як зараз складається особисте життя Кароль, і чи є в ній місце для молдавського співака, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.