Настя Каменських раптово покинула Україну без Потапа: в новій країні забула про гламур та зухвалі наряди

Відома українська співачка Настя Каменських залишила коханого чоловіка Потапа і Україні, а сама покинула країну, чим одночасно і заінтригувала, і стурбувала фанатів.

Настя безсумнівно відноситься до зірок, які люблять ділитися своїм життям з аудиторією. На її Інстаграм підписані більше п’яти мільйонів чоловік, а в профілі вже більше трьох тисяч публікацій. Всі вони збирають немислиму кількість коментарів і лайків, тому артистка ніколи не дратує підписників в очікуванні нових фото і відео.

На цей раз 33-річна дружина Потапа опублікувала свіжий кадр своєму мікроблозі, поставши перед камерою без макіяжу і зайвого гламуру. Судячи з підпису до посту, Каменських полетіла з України в Мексику, причому без чоловіка:

“Привіт з мого улюбленого Тулума. Готуємо для вас багато красивого, справжнього і щирого. Мабуть, це одне з найбільш спонтанних рішень в моєму житті, але перебуваючи зараз тут, я розумію, що воно того варте”, — пише співачка.

Йдеться про зйомки власного реаліті-шоу Насті Каменських “Девочки рулят”. Саме так називається її остання пісня, в кліпі на яку знялася також найкраща подруга зірки Анна Завгородня.

Настя Каменских и Анна Завгородняя
Настя Каменських і Анна Завгородня

З нею ж і з мамою Лідією Петрівною NK вирушила до Мексики. Нещодавно знаменитість втратила батька, а її мати, відповідно, коханого чоловіка. Не виключено, що подорожжю до екзотичної країни любляча донька вирішила допомогти матусі відволіктися.

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Також в своїх “сторіз” Настя показала фрагменти довгого перельоту з довгою пересадкою і, звичайно ж, фрагменти знімального закулісся.

Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських
Скріншот з Інстаграма Насті Каменських

Чоловік Каменських Олексій Потапенко спокійно відпустив дружину за океан, поки сам зайнятий зйомками розважального музичного шоу “Ліпсінк Батл” з ним і Тіною Кароль в якості ведучих. Детальніше про те, як робочі стосунки в дуеті Потапа і Насті переросли в сімейні, дивіться нижче:

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.