Тіна Кароль похвалилася стрункою фігурою

Відома співачка опублікувала на своєму акаунті в Instagram нове відео, де вона позує в облягаючому костюмі.

На карантині Тіна Кароль, як і багато інших зірок вітчизняного шоу-бізнесу, багато часу приділяють домашнім тренуванням. Відео та фото з занять вони часто публікують в соціальних мережах. Відповідне відео днями з’явилося в Stories на сторінці співачки.

Виконавиця вдома займається йогою, а також тренується з м’ячем, стрибає на скакалці і робить інші фізичні вправи. Такі заняття позитивно позначилися на її фігурі. Це можна помітити на останньому відео, де співачка позує в блідо-рожевому облягаючому костюмі з цікавим принтом.

Тіна Кароль знімає себе в дзеркалі в порожньому домашньому спортзалі. На відео співачка – без макіяжу та зачіски, але, треба визнати, навіть так вона виглядає чудово. Тим паче, що погляд шанувальників приковує її струнке тіло в ефектному спортивному костюмі.

Тіна Кароль часто займається спортом вдома

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.