Надія Мейхер показала архівне фото

Співачці 10 квітня виповнилося 38 років. На честь свого дня народження вона поділилася з фанатами дитячими фотокартками.

Ексучасниця гурту «Віа Гра» опублікувала дві чорно-білі світлини. На першому фото вона сидить на ліжку та обіймає іграшку. На іншому зображені батьки співачки у молодості. У тексті під знімками співачка подякувала татовы та мамі та написала, що вона щаслива.

«Душа ніколи не помиляється у виборі батьків (Галина Щирба і Олександр Мейхер – Я Вас так ЛЮБЛЮ). Душа ніколи не помиляється в місці народження (село Збручівка, Волочиський р-н, Хмельницька обл.) Душа ніколи не помиляється у виборі життєвого шляху. І завжди отримує необхідний життєвий і професійний досвід для особистісного зростання … Моя душа Щаслива, що втілилася в цей період історії людства», – поділилася співачка.

У коментарях шанувальники зірки відзначили її схожість із батьком та привітали Надію із днем народження.

«На батька схожа. Килими на задньому плані дуже знайомі», – пожартував один із підписників Мейхер.

 

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.