Як змінилася молода дружина Петросяна після одруження (Фото)

Тетяна Брухнова з милої провінціалки перевтілилася у власницю брендів.

Інформація про роман між коміком Євгеном Петросяном та Тетяною Брухуновою з’явилися в серпні 2018 року. Офіційно пара розповіла про свої стосунки через рік. Тоді ж, у 2019, поширилися дані, що закохані офіційно одружилися.

Після того, як Брухунова стала обраницею відомого російського артиста, вона стала працювати над своїм зовнішнім виглядом. За декілька років вона зазнала неймовірних перетворень. Це можна помітити по фото, які жінка коміка публікує на своїй сторінці в Instagram. Вона робить косметологічні процедури та поповнює свій гардероб брендовими речами.

Вона навіть подружилася з модним експертом Евеліною Хромченко і взяла участь проекті  «Модний вирок».

Тетяна Брухунова

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.