Тіна Кароль наполегливо заманює Дана Балана і виходить у світ все менше одягненою: сукня як купальник

Популярна українська співачка Тіна Кароль в черговий раз вразила наповал своєю красою, вийшовши у світ в розкішній і дуже відкритій сукні.

Тіна Кароль вважається іконою стилю вітчизняного шоу-бізнесу. Кожна її поява на публіці викликає справжній фурор, адже її вбрання завжди жіночні, стильні і до того ж недешеві.

Зараз на телеканалі 1+1 виходить шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл”, в якому відомі люди перевтілюються в артистів естради і намагаються макисмально переконливо відтворити їхні пісні, копіюючи не тільки зовнішній вигляд, але і манеру триматися на сцені, а також міміку оригінального виконавця хіта. Разом з Потапом Тіна стала його ведучою, хоча публіка звикла бачити її в дуеті з Юрієм Горбуновим.

Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл
Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл

Для чергового випуску проекту поп-діва обрала чорну вечірню сукню з відкритою спідницею і незвичайним верхом, який нагадує верх від купальника. Головним акцентом стали стрункі ноги і вузька талія Кароль. Доповнили образ сріблясті босоніжки на високих підборах, довга коса і макіяж з яскравою помадою.

Як і завжди, на одній з фанатських сторінок співачки в Інстаграмі з’явився кадр з-за лаштунків шоу, який миттєво розлетівся по мережі і розбурхав уяву всієї армії її шанувальників. Ось як вони відреагували на фото в коментарях:

  • “Якою же вона стала спокусливою. Нова Тіна краще”;
  • “Принцеса Лея”;
  • “Неймовірно гарна”.

Відзначимо, Тіні Кароль давно приписують роман з Даном Баланом. Молдавський співак одного разу навіть зізнався, що включав ефіри “Танців з зірками”, тільки щоб подивитися, в чому його передбачувана кохана з’явиться перед камерами на цей раз.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Більше цікавого про те, що відбувається між артистами, дивіться у відео нижче:

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.