Дитина народилася з контрацептивом у руці (Фото)

Жінка зовсім не очікувала на дитину. Вона була впевнена, що не завагітніє.

Американка Люсі Хеллейн не планувала дитину. У жінки вже було двоє дітей. Але несподівана вагітність застала жінку зненацька. Люсі дізналася, що стане знову мамою тільки на 18 тижні. Але сюрпризи на цьому не закінчилися.

Люси Хеллейн узнала о беременности 18 недели
Люсі Хеллейн дізналася про вагітність 18 тижні

На світ з’явився здоровий хлопчик шляхом кесаревого розтину. Як тільки малюк народився, він відразу шокував усіх лікарів і саму маму. Маленька дитина тримала в своїй крихітній ручці внутрішньоматкову спіраль.

Ребенок родился с контрацептивом в руке
Дитина народилася з контрацептивом в руці
Внутриматочная спираль
Внутрішньоматкова спіраль

Виявляється, жінка вдавалася до таких контрацептивів, щоб не завагітніти. Це була третя спіраль. Люсі розповідає, що на УЗД спіралі не було видно. Тому лікар припустив, що вона випала.

Медики стверджують, що внутрішньоматкова спіраль на 99% не дає плоду закріпитися. Мабуть новороженний хлопчик, якого назвали Декстером, дуже хотів жити. Мама малюка вважає, що це подарунок Всевишнього. Жінка дуже рада, що так вийшло, і тепер у неї є такий наполегливій син.

Новорожденный ребенок по имени Декстер
Новонароджений на ім’я Декстер

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.