Максим Галкін знову поїхав на гастролі: як звичайна людина прокотився на громадському транспорті (Фото)

Чоловік Алли Борисівни Пугачової Максим Галкін увірвався в гастрольні тури. Після тривалого карантину він нарешті має можливість виступати.

Цією можливістю він активно користується, і кожні кілька днів сповіщає в своєму Інстаграм про те, що він кудись їде. Як виявилося, подорожує іменитий комік не так на своєму літаку, а на громадському транспорті.

Так, Максим Галкін в Інстаграм, в розділ “Історії” виклав відео, де він готується до посадки на поїзд і стоїть на вокзалі. На подив, до нього не підбігли натовпу фанаток і не стали просити автограф. Мабуть, це вже було пізніше час, і на вокзалі було не так багато людей.

Максим Галкін відправився на гастролі
Максим Галкін відправився на гастролі

До слова, у своєму відео Максим також розповів, що у співачки і артистки Лариси Доліної з’явився свій офіційний Інстаграм-профіль, де шанувальники тепер зможуть дізнаватися новини про життя улюбленої зірки.

Нагадаємо, 44-річний пародист, гуморист і блогер Максим Галкін і 71-річна Примадонна Алла Пугачова виховують двох спільних дітей. На даний момент близнюкам Лізі і Гаррі виповнилося сім років. Зоряні батьки час від часу публікують кадри зі своїми спадкоємцями, показують як ті розвиваються, вчаться, проводять час вдома.

Особливо часто хвалиться успіхами доньки і сина і ділиться кумедними відео з ними ведучий. Так, сьогодні Галкін розповів про нове захоплення Гаррі.

Фанатам також було дуже цікаво зазирнути в будинок до своїх кумирів. Як же живуть найбагатші артисти Росії? Як виявилося, нескромно. Мармурова підлога, величезні кришталеві люстри, особистий ліфт, величезна дерев’яна драбина з вирізаними візерунками ручної роботи і підлогу у вигляді шахової дошки. Обійшлося все це сім’ї в кругленьку суму. Що ще є в цьому приголомшливому палаці?

Шестиповерховий палац Галкіна і Пугачової: як виглядає всередині будинок Примадонни і її сім’ї?

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.