Хореограф Ілона Гвоздьова натякнула на появу в новому сезоні “Танців з зірками”, але вже без живота

Відома хореограф Ілона Гвоздьова, яка вже одного разу здобула перемогу в "Танці з зірками ", коли виступала в парі з Ігорем Ласточкиним, захотіла назад в шоу.

Восени 2020 року, коли був крайній сезон хореографічного проекту, дівчина також зважилася на участь. Однак було воно дещо екстремальним – тоді дівчина була на восьмому місяці вагітності.

На зло всім недоброзичливцям, Ілона Гвоздьова все ж вийшла на паркет. Правда, всього два рази – на відкритті і першому прямому ефірі. У першому прямому ефірі пара Гвоздьової і Танкевича вибула через нестачу голосів.

Вже незабаром Ілона Гвоздьова стала мамою чарівного хлопчика

Тепер хореограф заговорила про те, що планує повернутися в танцювальне шоу на проекті 1 + 1. Правда, поки тільки запитує у фанатів, чи готові вони побачити її в новому сезоні? Відповісти можна в коментарях під її Інстаграм-публікацією.

Ілона Гвоздьова натякнула на повернення в "Танці з зірками"
Ілона Гвоздьова натякнула на повернення в “Танці з зірками”

Відзначимо, Ілона Гвоздьова заміжня. У неї є старша дочка і молодший син. А ось як вона познайомилася зі своїм чоловіком.

“Переїхавши в 2008 році з Дніпропетровська до Києва, мріючи про столицю і великі можливості, я вчилася в Київському національному університеті культури і мистецтв. Працювала на трьох роботах одночасно, думала про блискучу кар’єру танцівниці і найменше думала зустріти свою долю “, – розповіла одного разу Ілона в інтерв’ю виданню “Караван Історій “.

Ілона Гвоздьова з сином
Ілона Гвоздьова з сином
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

 "Хореограф

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.