Джамала кардинально змінила імідж: волосся не обрізала, але перефарбувалася в блондинку (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала здивувала шанувальників своїм кардинальним перетворенням. Від її чорного волосся не залишилося й сліду.

Джамала отримала широку популярність після перемоги на конкурсі “Нова хвиля” у 2009 році, проте поспішати зніматися в кліпах і записувати одну пісню за іншою вона не стала. Як володарка незвичайного тембру, героїня статті могла побудувати кар’єру в опері, але її бажання співати в різних жанрах перемогло.

Джамала показала дуже старе фото
Джамала на сцені

Зараз на рахунку співачки 5 студійних альбомів, перемога на “Євробаченні” і безліч музичних нагород, а в 2021-му вона потрапила в топ-100 успішних українок за версією журналу “Новое время”.

Зі своєю величезною армією фанатів Джамала підтримує зв’язок в соціальних мережах. На її Інстаграм підписані вже більше дев’ятисот тисяч чоловік, які залишають під її постами безліч коментарів і оцінок “Подобається”.

Джамала
Джамала

Там регулярно з’являються фото не тільки з творчого, а й з особистого життя. Проте, на цей раз героїня статті вирішила похвалитися результатом зміни іміджу, правда, це було заради зйомок. У кадрі зірка з’явилася в невпізнанному образі з пишною шевелюрою блондинистих локонів, а на кожному фото із серії вона позує в різних вбраннях.

“Я, напевно, представляла себе в якомусь фільмі Педро Альмодовара”, — підписала публікацію Джамала.

Підписники тут же взялися коментувати знімки:

  • “Взагалі не впізнала відразу!”;
  • “На десять років молодше”;
  • “Вам більше пасує темне волосся”;
  • “Ви тут нагадали Леді Гагу чи Бріджит Бардо! Дуже стильно і красиво!”;
  • “Вас не впізнати. Шикарна жінка!”, — пишуть користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.