Аліна Гросу пішла по стопах Кеті Перрі, і перестала голити ноги (Відео)

Українська співачка і актриса Аліна Гросу слід західними традиціями, і намагається не відставати від своїх більш популярних колег. І слідує їм навіть в дрібницях.

Так, артистка виклала у себе в Інстаграм жартівливе відео, де вона сидить на ліжку і махає волохатими ногами. Якщо придивитися, видно, що це чоловічі ноги, і цей чоловік лежить на ліжку так, що його не видно.

Відео Аліна Гросу знімала для соціальної мережі Тік Тік, проте публіка оцінила його і в Instagram

Шанувальники відразу почали жартувати з приводу того, що українська зірка вирішила піти по стопах Кеті Перрі.

Так, нещодавно американська співачка Кеті Перрі під час виступу однієї з учасниць шоу “American Idol ” заявила, що після народження дочки у неї немає часу на гоління ніг, тому від чуттєвого виконання дівчини “її волосся стало дибки “.

“Еротика перших весняних побачень, коли забула поголитися “,

– написала Аліна Гросу в описі до нового відео в соціальній мережі Instagram.

Нагадаємо, нещодавно навколо Аліні Гросу закрутилися чутки з приводу того, чи робила вона пластичні операції. Як зізналася виконавиця, вона вже дуже втомилася від цих питань і навіть готова пройти детектор брехні, щоб її раз і назавжди залишили в спокої. Аліна сказала, що це дуже образливо для неї. Адже у неї бюст, ніс, очі і вилиці – все справжнє.

“Так у мене в 13 років декольте було більше, ніж зараз “,

– висловилася співачка і актриса.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.