Олена Кравець з “Квартал 95” пішла на поводу у трендів і теж збільшила собі губи: “Який несподіваний ефект”

Актриса гумористичної студії "Квартал 95" Олена Кравець піддалася трендам і приголомшила шанувальників оновленою зовнішністю.

Олена завоювала народну любов саме завдяки своєму почуттю гумору, яке вона вдало трансформувала в професію. Почалося все зі студентського КВК, там же її і помітили кварталівці.

Весела Кравець не тільки на сцені, а й у соціальних мережах, де вона підтримує зв’язок з багатотисячною армією фанатів. На її Інстаграм підписані вже більше шестисот тисяч чоловік, і всі вони з нетерпінням чекають від зірки нових публікацій.

Олена Кравець привітала своїх двійнят з днем народження
Олена Кравець

На цей раз у себе в “сторіз” Олена похвалилася результатом ремонту в квартирі батьків у звичній жартівливій манері. Так, Кравець показала новий водонагрівач, який настільки хороший, що у неї від нього трохи “роздуло” вилиці і губи:

“Боже мій, ну це ж прекрасно. Подивіться, я так нагрілася, стоячи поруч з водонагрівачем, що все трошки у мене розширилося. Ось бачите? Розширилося і наповнилося. Боже мій, який несподіваний ефект, всього лише 80 літрів”, — з гумором зазначила героїня статті.

Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець
Скріншот з Інстаграма Олена Кравець

Такого “перетворення” знаменитість досягла за допомогою спеціального фільтра в додатку. Очевидно, вона не боїться посміятися над собою, адже виглядає це досить забавно.

Варто відзначити, що ремонт вдома у батьків Надії Федорівни і Юрія Вікторовича Олена затіяла недавно і вирішила подарувати їм “розумну” техніку.

Актриса переживала, що вони довго будуть звикати до нового, оскільки їм вже далеко за 70, але даремно, адже проблем з цим не виникло, як Кравець сама писала в одному з попередніх постів в Інстаграм.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.