Ксенія Мішина, Віктор Павлик та інші зірки, які готуються до весілля в 2021

2021 рік уже приніс безліч радісних звісток про поповнення (або прийдешнє поповнення) в зоряних родинах. Але чи буде цей рік багатим на весілля?

У цій статті ми розповімо про парах, які хочуть піти під вінець в 2021, і про обставини, які вже заважали або можуть перешкодити статися цього одруження.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Незважаючи на те, що пара вже чекає дитину, а його народження заплановано на червень цього року, весілля у пари ще не було. Офіційно вони розписалися навесні 2020 року. Потім купили плаття, готувалися до свята, однак Ковід-19 і смерть старшого сина Віктора Павлика Павла змусили відкласти церемонію одруження на наступний рік.

Катерина Репяхова якось в своєму Інстаграм-акаунті зізналася, що, оскільки влітку їй народжувати, вона сподівається повернутися в форму і зіграти весілля в листопаді 2021 року.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина

Ця парочка склалася восени 2020 року на проект “Холостячка “. З тих пір закохані живуть разом і “притираються “. Молоді та енергійні знаменитості вже готові не тільки до весілля, але і до дітей.

На одному з інтерв’ю Еллерт обмовився, що весілля обов’язково буде в 2021 році. Місяць не назвав, але уточнив – це буде теплу пору року.

А Ксенія Мішина тим часом вже вибирає собі весільне вбрання, і раз у раз інтригує – коли у неї запитують про вагітність, актриса і модель не заперечує своє цікаве положення, але і не підтверджує.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.